addictesLa cocaïna va ser legal durant el segle XIX; l’speed era una droga comuna entre els soldats de la Segona Guerra Mundial, i la LSD o l’heroïna, tot i que s’oposaven al poder establert, formaven part de la vida quotidiana dels joves de dues èpoques diferents. Més enllà de l’alcohol, el tabac o les drogues sintètiques: Quines són les addicions del segle XXI? Qui decideix a què som addictes, i per què? Quina és la línies que separa els hobbys….de les addicions?

La Torre Bassas es convertirà en un gran escenari on es representaran quatre obres inèdites sobre les addiccions del segle XXI.

AZUCAR 92, D’ESCENA 13
Autor i director: Ignasi Muñoz
Actors: David Balart i Alba Luz
Sinopsi: Un empresari se cita amb una model a l’habitació d’un motel. Fa molt temps, i amb alguns quilos de més, es coneixien. Ara pensen que tant de bo no s’haguessin vist mai.

ADDICTES A LA FELICITAT, DE TIAMAT TEATRE
Autor i director: Imanol Fernández
Actors: Nerea Gómez i Imanol Fernández
Sinopsi: Tot comença amb una pistola, una pistola en mans d’una persona feliç. L’arma li apunta a la boca, i sembla impossible un altre final que no sigui la seva mort. Per motius desconeguts, però, una força oculta evitarà un desenllaç… fatal.

RED MIRROR, DE C’EST LA VIE
Autor i director: Héctor González
Actors: Patricia Gordillo i Héctor González
Sinopsi: MarioPlay és un youtuber que acudeix a la seva primera trobada amb fans al costat de la seva germana gran, Lana. A mesura que passen els minuts, MarioPlay s’adona que a Youtube no és or tot el que lluu…

EL RODAMON QUE ERA CEC (I ARA JA NO HO ÉS), DE FATA MORGANA
Autor i direcció: Pol Borrell Falcó
Actors: Joan Montana i Ricard Soler
Sinopsi: Un rodamon que era cec (i ara ja no ho és) acaba de recuperar la vista gràcies a un sant. Pel camí es retroba amb un altre rodamon mandrós que li demana que calli perquè vol dormir. El rodamon que era cec no s’ho pren bé i comencen a discutir.

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • Delicious
  • Google Reader
  • LinkedIn
  • BlinkList