Taller de Rap

taller rapEl dia de Sant Jordi celebrem el dia del llibre i de la rosa i nosaltres ho volem celebrar aprenent a escriure lletres de la música que més ens agrada, t’hi apuntes??

A les 18h aprendrem els trucs per escriure les millors cançons de Rap.


 

Poetry Jam

QUÈ ÉS LA POETRY JApoetryM?

És una competició poètica on l’autor/a  recita en directe i el públic actua com a jurat. Cada participant disposa de tres minuts màxim per interpretar el seu poema.

La temàtica i l’idioma són lliures. Els poemes han de ser originals, de creació pròpia. No es permet l’ús de cap disfressa o objecte més enllà del propi text escrit com a suport. Només pot utilitzar-se la veu i el cos. Pot haver-hi parts del text que siguin cantades, però el text ha de ser predominantment parlat.

Les lletres mai podran ser ofensives ni discriminatòries de qualsevol col·lectiu.

L’ordre de sortida es realitzarà mitjançant sorteig.

COM PARTICIPAR

Envia un e-mail a rubijove@rubijove.cat  indicant el teu interès a participar. El període per inscriure’s és de l’1 al 19 d’abril.

La Poetry Jam es celebra al Carrer Sabadell número 18 el proper 22 d’abril de 17 a 22 h.

SISTEMA DE PUNTUACIÓ

Els i les poetes disposen de 3 minuts màxim per actuació, més 10 segons de flexibilitat en els quals no es considerarà excedit el temps.
Per a la ronda classificatòria es repartiran 3 pissarres a l’atzar entre el públic assistent. En finalitzar la seva actuació cada poeta rebrà les puntuacions, que han d’estar compreses entre 0 i 10, sense decimals.
Els i les poetes amb major puntuació passaran a la final.

Per a la final, els i les poetes hauran de recitar un altre poema complint les mateixes normes que en la primera fase. L’ordre de participació serà segons la seva puntuació en la primera ronda, de tal manera que qui hagi obtingut una menor puntuació recitarà primer. En cas d’empat se seguirà el mateix ordre que en la primera ronda va determinar el sorteig.
En finalitzar els tres poemes, cada poeta sortirà una altra vegada a l’escenari per rebre els aplaudiments del públic en el mateix ordre que han recitat en la final. Una vegada escoltades les ovacions,  la presentadora sotmetrà a cada participant a la decisió del públic, qui aixecarà la mà si desitja o no que es converteixi en un/a dels tres guanyadors/es.

ALGUNES CONSIDERACIONS

Durant aquest certamen també podreu gaudir de l’exposició de fotografies de martab.valero : Evolution, la presentación de la revista Obre els ulls “primavera” i finalment amb la música de Hariatz.

La Poetry Jam podrà gravar tots els slams en suport video o fer fotografies  per després poder pujar-los a YouTube i la resta de xarxes socials.

La Poetry Jam té un format de concurs, però és necessari que els participants (slamers i audiència) siguin conscients que el judici del públic pot no coincidir amb el propi de cadascun, per tant us aconsellem que si no guanyeu no us desanimeu, però si guanyeu, que no se us pugi al capdavant (bé, una estona sí, però poca estona 😉 ).

RETORN ESBORRANY PLA LOCAL DE JOVENTUT

Retorn PLJ_rev1

📢📢Què és farà a #rubijove els propers 4 anys? 📢📢

📜✏️✏️Després de recollir totes les vostres valoracions i les dels professionals que treballen amb vosaltres directament, ja està enllestit l’esborrany del PLA LOCAL DE JOVENTUT 2018 – 2021.

🎊🎉Us el volem presentar el proper dia 14 d’abril a les 11 h perquè creiem que és molt important que conegueu les línies de treball que marcaran les polítiques de joventut a Rubí els propers 4 anys 🎊🎉

RETORN AL MICROTEATRE

La Torre retorn al microteatreBassas es torna a convertir en un gran escenari on es representaran cinc obres inèdites sobre els viatges en el temps o les etapes de la història: Silla al pasado, de Deku Producciones; La huella del silencio, d’Escena 13; Peça breu de teatre i sense títol I, de Fata Morgana; Cómo (ex)plicarte, de Micoexplicarte i El número, d’Ensemble.

Les cinc micro obres duren en total 1 hora i 15 minuts, es representaran de manera simultània en cinc espais diferents i el públic anirà rotant. Cada grup estarà format per 12 persones, per tant cada passi tindrà 60 espectadors. Hi haurà tres passis: a les 18h, 19.30h i a les 21h.

La decoració de la Torre Bassas serà a càrrec del col·lectiu juvenil SiArt que ens farà pensar amb com transcorre el temps i quina és la nostra petjada al món.

Per demanar el passi per poder assistir a les obres s’haurà de d’emplenar el següent formulari


 

Comparsa de Cosplay

vols participar a la comparsa cosplayAquest any des de Torre Bassas volem participar de la rua de Carnaval i per això ja ens estem posant en marxa! Si t’agrada el Cosplay i t’agradria participar de la comparsa, vine els dilluns a les 19 h i suma’t-hi! Riurem i aprendrem molt, t’ho ben assegurem!

Dia: Tots els dilluns

Hora: 19h

Full Colors 2017

full colorsDurant un cap de setmana Rubí serà la capital de l’street art, una oportunitat per conèixer artistes locals i internacionals fent el que millor saben fer, pintar!

A la vegada serà una oportunitat per debatre sobre què és l’street art i quin és el futur d’aquest art urbà que omplirà de color la Plaça Josep Tarradellas.

Per si això fos poc, hi haurà un munt d’actuacions musicals que ompliran de festa la ciutat.

Omplim Rubí de colors!

  • Divendres 20:
    • 18 h, Taula rodona: “Art urbà i espai Públic”. Participen: plataforma CREC, l’escola d’art i disseny EDRA, tècnic de joventut de Panelles, graffiteros convidats , col·lectiu El Difusor, col·lectiu Enrolla’t.
    • 18 h a 22 h, Inici pintada (els graffiters començaran a marcar el mur)
  • Dissabte 21:
    • Pintada graffiti
    • Concerts: Selector Rude Lerdo, sabor radio, Naztee y Godac, Zka Prokit, batalla scratch, Templo Negro, Demo y Kapi y Dano

 

twe

Participa a l’Instarrelat i al Twitrelat

setmana-contra-els-prejudicis

Setmana contra els Prejudicis

peacockcartel2016

Peacock, Rubí Art Festival

cartel torre

Túnel del Terror