A la Torre Bassas et pots informar sobre qualsevol tema que sigui del teu interès, a més et pots assessorar d’alguns temes concrets amb les nostres especialistes.

 • Punt Jove LGTBI

lgtbiSi tens entre 12 i 30 anys i tens dubtes o necessites un acompanyament sobre temes de diversitat sexual, demana’ns hora i una professional de l’Associació ACORD et podrà ajudar i informar amb total confidencialitat. No et tallis! Truca’ns i demana hora.

Dia: Primer dimarts de cada mes

Hora: de 16.00 a 18.00h

 

 • Immigració i mobilitat internacional

mapanuevo2Has pensat en anar a treballar o estudiar a Europa? Demana hora i t’expliquem totes les possibilitats que tens i tot el que hauries de tenir en compte. També t’informem sobre tot el relacionat amb Llei d’Estrangeria, tràmits, convalidació de titulacions, permisos de residència…

Dia: Últim dimarts de cada mes

 Hora: de 17.00 a 20.00h

 • Consultori sexual i de parella

cors“Diuen que el sexe és molt divertit, però jo no sé com gaudir-ne”; “M’ho passo molt bé sol/a, però no amb parella”; “La meva parella m’insisteix per tenir relacions però a mi no em ve de gust”; “Vull saber més sobre la meva sexualitat”… Tens un consultori on, de manera confidencial, t’ajudarem a fer que puguis gaudir plenament de la teva sexulitat.

Dates: dimarts28 de novembre i 19 de desembre

Hora: de 17.00 a 19.00h

En saps, de sexe? Vine, juga i diverteix-te!

Vine a jugar i divertir-te demostrant tot el que saps i aprenent coses noves. Pots venir amb els teus amics, amigues, xicot, xicota, veí, veïna… i fer un equip.

Data: dilluns 30 d’octubre a les 19 h

 

 • Assessoria Jove Sociolaboral

manos sergiServei d’assessorament juridico-laboral per a més grans de 16 anys. L’objectiu principal és avançar cap a l’erradicació de la precarietat juvenil, difonent els coneixements sobre legislació en el món del treball i donant eines als joves per poder conèixer els elements bàsics de les relacions laborals que tenen a veure amb les seves condicions de treball.

Matins: dilluns 16 d’octubre, 13 de novembre i 11 de desembre de 12 a 13.30 h

Tardes: dilluns 2 i 30 d’octubre i 27 de novembre de 19 a 20.30h

Coneix a fons el conveni col·lectiu del sector del lleure educatiu i sociocultural

Ets monitor/a de menjador, de casals d’estiu, d’extraescolars, ets animador sociocultural i treballes o vols treballar en el sector del lleure educatiu? Vine a conèixer el conveni que et fa de paraigua i descobreix quins són els teus drets i deures. De ben segur que aprendràs coses noves!

Data: dilluns 27 de novembre a les 19 h

 

Si vols venir a alguna de les assessories cal que demanis cita prèvia al telèfon 93 699 16 63 o bé per correu electrònic a rubijove@rubijove.cat

Be Sociable, Share!
 • Twitter
 • Facebook
 • email
 • Delicious
 • Google Reader
 • LinkedIn
 • BlinkList