A la Torre Bassas et pots informar sobre qualsevol tema que sigui del teu interès, a més et pots assessorar d’alguns temes concrets amb les nostres especialistes.

 • Punt Jove LGTBI

lgtbiSi tens entre 12 i 30 anys i tens dubtes o necessites un acompanyament sobre temes de diversitat sexual, demana’ns hora i una professional de l’Associació ACORD et podrà ajudar i informar amb total confidencialitat. No et tallis! Truca’ns i demana hora.

Dia: Primer dimarts de cada mes

Hora: de 16.00 a 18.00h

 

 • Immigració i mobilitat internacional

mapanuevo2Has pensat en anar a treballar o estudiar a Europa? Demana hora i t’expliquem totes les possibilitats que tens i tot el que hauries de tenir en compte. També t’informem sobre tot el relacionat amb Llei d’Estrangeria, tràmits, convalidació de titulacions, permisos de residència…

Dia: Últim dimarts de cada mes

 Hora: de 17.00 a 20.00h

 • Consultori sexual i de parella

cors“Diuen que el sexe és molt divertit, però jo no sé com gaudir-ne”; “M’ho passo molt bé sol/a, però no amb parella”; “La meva parella m’insisteix per tenir relacions però a mi no em ve de gust”; “Vull saber més sobre la meva sexualitat”… Tens un consultori on, de manera confidencial, t’ajudarem a fer que puguis gaudir plenament de la teva sexulitat.

Dia: Últim dimarts de cada mes

Hora: de 17.00 a 19.00h

 

 

 • Assessoria Jove Sociolaboral

manos sergiServei d’assessorament juridico-laboral per a més grans de 16 anys. L’objectiu principal és avançar cap a l’erradicació de la precarietat juvenil, difonent els coneixements sobre legislació en el món del treball i donant eines als joves per poder conèixer els elements bàsics de les relacions laborals que tenen a veure amb les seves condicions de treball.

Matins: 15 de maig i 12 de juny de 12,00 a 13,30h

Tardes: 29 de maig i 26 de juny de 19 a 20,30h

Tallers:

– En què puc treballar?

En aquest taller coneixerem els principals sectors on pots trobar feina, t’ajudarem a identificar els teus punts forts i a triar en quin àmbit pots tenir més oportunitats.

Dia: 22 de maig

Hora: de 19 a 20,30h

– Fes el teu currículum i enfoca’t cap a l’èxit

Et donarem les claus per fer el currículum i treure el màxim partit en la recerca laboral. També aprendrem a fer una carta de presentació i motivació.

Dia: 5 de juny

Hora: de 19 a 20,30h

-Com puc trobar feina per internet

En aquest taller coneixerem els diferents portals web d’ofertes de feina i aprendrem a treure suc dels recursos digitals que tenim al nostre abast. Troba feina en un clic!

Dia: 19 de juny

Hora: de 19 a 20,30h

 

Si vols venir a alguna de les assessories cal que demanis cita prèvia al telèfon 93 699 16 63 o bé per correu electrònic a rubijove@rubijove.cat

Be Sociable, Share!
 • Twitter
 • Facebook
 • email
 • Delicious
 • Google Reader
 • LinkedIn
 • BlinkList