Descomptes per a joves

Ho saps, que pel fet de ser jove o estudiant tens molts avantatges a l’hora de viatjar per Catalunya o arreu del món? Hi ha diversos carnets per a obtenir descomptes quantiosos en allotjaments, transports, museus, restaurants…  A més, si ets universitari o universitària, amb el carnet d’estudiant del teu centre també tindràs tot d’avantatges. Informa-te’n a la universitat.Cada vegada, més agències on line i portals de viatges presenten ofertes exclusives. Et poden resultar, fins i tot, més profitoses que els descomptes per a joves.

Carnet Jove 

Carnet Internacional d’estudiant ISIC,  s’adreça a estudiants matriculats a qualsevol ensenyament del sistema educatiu (ESO, batxillerat, cicles formatius universitats, etc.) i permet d’obtenir descomptes als transports, restaurants, allotjaments, museus, esdeveniments culturals, etc. Es pot obtenir a partir de 12 anys i no té límit d’edat.

Carnet jove internacional de viatge (IYTC) 
Permet als joves de 12 anys a 25 d’obtenir descomptes als transports, restaurants, allotjaments, museus, esdeveniments culturals… a més de 100 països.

Carnet internacional d’alberguista 
Amb aquest carnet et pots allotjar als 47 albergs de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat) i a les més de 4.000 instal·lacions de la International Youth Hostel Federation (IYHF), situades als principals indrets turístics de tot el món. N’hi ha de diverses modalitats: juvenil, de grup, adult, familiar i estranger.

Moltes ciutats posen a la venda abonaments per a entrar als museus, agafar el transport públic i visitar els monuments gratuïtament o amb descomptes quantiosos. Demana-ho a les oficines de turisme.

European City Cards en aquest portal trobaràs informació i podràs comprar els abonaments que ofereixen més de 40 ciutats europees.

TRÀMITS: PIJ Punt d’informació juvenil

Consulta el carnet que millor s’adapta a les teves necessitats i la documentació que cal aportar presencialment:

Punts on pots tramitar qualsevol carnet de mobilitat juvenil.
SIJ (Servei d’Informació Juvenil)
Casal de joves Torreblanca
Av. Pla del Vinyet 81-85
Sant Cugat del Vallès
935 441 965
Dimecres i divendres de 10 a 14h
De dilluns a dijous de 16 a 20h
oficinajove-torreblanca@santcugat.cat
Casa Baumann
Av. Jacquard, 1
Telèfon: 937848390
PIJ Calàbria
c/Calàbria, 147 de Barcelona.
Metro L1 Rocafort, L3 Tarragona i L5 Entença.
Per telèfon, al 93 483 83 84.
Mitjançant correu electrònic, a infojuvenil.bsf@gencat.cat.
Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • Delicious
  • Google Reader
  • LinkedIn
  • BlinkList