Activitats EstiuJove

Les inscripcions de les activitats de l’Estiu Jove de 2017 són del dia 19 al 27 de juny.

Aquí tens el formulari de inscripció dels tallers, un cop correctament complimentat rebràs un correu electrònic que hauràs de imprimir, signar i portar a l’Espai Jove Torre Bassas. Aquest formulari es considera una preinscripció i la inscripció no es formalitzarà fins a portar tota la documentació a la Torre Bassas. En el cas de les persones menors d’edat també és necessària “l’Autorització per a menors d’edat”.

 

 

torre bassas

 

barris

 

informacio

barris

Activitats als Barris

torre bassas

Activitats i cursos a la Torre Bassas

Procés participatiu Pla Local de Joventut

Proces PLJ4_COM baixaVine al procés participatiu per decidir quin és el Pla Local de Joventut que marcarà les línies de les polítiques de joventut dels pròxims quatre anys a Rubí. La teva aportació serà molt important perquè l’opinió dels i les joves s’hi vegi reflectida. Si no #telfastelfan, si no vols que la resta decideixin per tu, no perdis l’oportunitat de deixar-hi la teva empremta, #festeescoltar.

Però, què és un Pla Local de Joventut?

És el document on quedaran plasmats els principals objectius que s’hauran d’assolir per millorar la vida de la joventut de Rubí. Les polítiques que es desenvoluparan a la ciutat durant els pròxims quatre anys a la ciutat quedaran marcades per aquest pla, en el qual s’abordaran totes les matèries que afecten la joventut de Rubí: habitatge, treball, educació, oci… Per tant, aquesta és la teva oportunitat per a influenciar en les línies que haurà de seguir l’Ajuntament en aquestes matèries.

Per què un procés participatiu?

Perquè volem que el Pla Local de Joventut no es faci des d’un despatx, sense tenir present la veu de les persones que s’hi veuran més afectades. Aquest procés participatiu serà l’espai on, d’una forma organitzada, atractiva i el més dinàmic possible podràs expressar les teves idees i intentar veure entre tots i totes quines són les prioritats que ens hem de marcar en les polítiques de joventut dels pròxims quatre anys.

Per què participar?

Perquè o #telfasotelfan, aquesta és la teva oportunitat, #festeescoltar.

Inscripcions

Tens temps fins al dia 31 de maig omplint la següent fitxa.

Més informació:

Tel.: 630 76 63 79 i 93 699 16 63

Correu-e: rubijove@rubijove.cat

 

LA PRIMAVERA LA SANG ALTERA

La primavera la sang altera

addictes

Addictes al Microteatre

Captura

Inscripcions tallers de primavera

nadal

Agenda especial Nadal Jove

setmana-violencia-genere

Setmana contra la Violència de Gènere

Rubicity Skate Open 2016

rubicity-skateopen-defEl proper dissabte 24 de setembre l’skatepark de Rubí acollirà el Rubicity Skate Open 2016, és una gran oportunitat per a totes aquelles persones amants de l’skate per paticipar o venir a gaudir amb els millors i més espectaculars trucs a sobre de la taula.

Hi haurà dues competicions, una per majors de 18 i una per menors de 18 i hi haurà premis als 3 primers classificats d’ambdues categories. Durant tot el dia es portaran a terme les competicions que estaran amenitzades amb música i graffitis, No t’ho perdis!

Tots aquelles persones menors de 18 anys hauran de portar l’autorització per a menors d’edat signada per poder participar.

Dia: 24 de setembreç

Hora:   10h Inscripcions

   10,30h Escalfament

   11,30h Competició

   19h Entrega de premis