Inscripcions Tallers de Tardor

Els tallers són activitats tutoritzades en les quals es poden aprendre i practicar diferent disciplines. Es fan setmanalment i la programació canvia trimestralment, en tots els casos cal fer inscripció prèvia i en el cas de ser menor d’edat l’autorització de pare/mare/tutor/tutora. hivern

Les inscripcions dels tallers d’hivern son del 7 al 17 de gener.

Aquí tens el formulari de inscripció dels tallers, un cop correctament complimentat rebràs un correu electrònic que hauràs de imprimir, signar i portar a l’Espai Jove Torre Bassas. Aquest formulari es considera una preinscripció i la inscripció no es formalitzarà fins a portar tota la documentació a la Torre Bassas. En el cas de les persones menors d’edat també és necessària “l’Autorització per a menors d’edat”.

Tallers per adolescents (12 a 18 anys):

Tallers per a joves (18 a 30 anys):

Tallers per adolescents i joves

Lluita al microteatre

RESERVA AQUÍ LES TEVES ENTRADES

 

microUn any més, i ja van tres, l’Espai Jove Torre Bassas es convertirà en un gran escenari on es representaran simultàniament  vuit obres de vuit companyies juvenils durant un cap de setmana, totes elles relacionades amb les lluites social de la història de la humanitat.

Dissabte 15 de desembre

 • Las intocables de Deku Producciones

La patricia acudeix a la consulta d’un doctor de gran renom en patir uns símptomes molt estranys…

 • El primero de Ensemble

Corren temps difícils en el món laboral. Un ampli currículum tampoc garanteix l’accés a un bon lloc de treball. Massa persones altament qualificades intentant fer-se un lloc.

 • Últimes paraules de la flor caiguda de Fata Morgana

Una flor cau de l’arbre. Un monjo sempre s’aturava a admirar-la, ara ja no, la flor li demanarà explicacions.

 • Tot ve de nou de Microexplicarte

La Carme i el Ferran estan arribant a una situació límit. De sobte, una nit, reben una visita inesperada, i és que tot ve de nou.

Diumenge 16 de desembre

 • Seminario C de Escena 13

“Es necessiten nois i noies, d’entre 18 i 30 anys, per un experiment a la universitat. La participació serà remunerada. Moltes gràcies”

 • Las Flores de Ojo Peligro

Una cua formada per dues persones que esperen alguna cosa. Qui son? On es troben? Quina cosa o a qui esperen?

 • Quitarme el pijama un domingo me parece un riesgo innecesario de Rebellatorum

Dues personalitats totalment oposades davant un dilema molt important: sortir o no de casa.

 • Bella Ciao de Tiamat Teatre

Una escriptora enmig d’un bassal de sang. Davant seu, l’enemic que ha perdut la seva arma. El que hauria ser el final de una vida dedicada als altres, es convertirà en el principi… d’una revolució.

 

Cicle de cinema de terror

Durant tots els dijous del ciclemes de novembre podrem gaudir a l’Espai Jove Torre de les millors pel·lícules de terror, tindrem un novembre de por després de l’escalfament que haurem tingut amb el Circus Klaun.

T’hi esperem!

Dia: dijous 8, 15, 22 i 29 de novembre

Hora: 19h

 

Túnel del terror: Circus Klaun

“Circus Klaun arriba a Rubí des de Bialystok. Com acostuma a fer des de l’any 1958 visita totes les ciutats del mon per repartir somriures i alegries. Però aquest cop arriba amb un misteri que hauràs de desvetllar perquè sembla ser que els pallassos fa temps que planegen alguna cosa esgarrifosa …. T’atreveixes a entrar?”

Per tercer any arriba a la Tortúnel del terror_baixa qualitatre Bassas el túnel del terror, si vols venis a conèixer Circus Klaun has de venir a recollir les teves entrades a partir de dimecres 17 d’octubre. No t’ho perdis!

Dia i hora: dijous 25 d’octubre de 17:30 a 20:30 i divendres 26 d’octubre de 17 a 20h

Entrades: disponibles a partir del 17 d’octubre a l’Espai Jove Torre Bassas

Full Colors 2018

fullJa arriba la segona edició del Full Colors a la ciutat de Rubí, durant un cap de setmana es reuniran a Rubí 35 artistes que ompliran de color aquesta plaça de Rubí.

Durant l’esdeveniment podrem gaudir de música i de la 2a Poetry Jam on competiran els autors i autores de poesia que ho desitgin.

L’edició quedarà inaugurada amb una taula rodona sobre l’evolució de dels graffitis a les ciutats.

Dia: 29 i 30 de setembre

Lloc: Plaça Josep Tarradelles

Horari:

Dijous 27 a les 18,30h Taula Rodona a la Plaça de la Nova Estació

Dissabte 29

 • 11h Poetry Jam
 • 12h Tallers infantils
 • 15h Dinar
 • 17,15h Ball
 • 18h Concerts
 • 18,30h Activitats infantils
 • 18,55h Concerts

Diumenge 30

 • 12h Dj’s
 • 15h Dinar
dia de la terra

Dia de la terra

poetry

Poetry Jam

RETORN ESBORRANY PLA LOCAL DE JOVENTUT

Retorn PLJ_rev1

📢📢Què és farà a #rubijove els propers 4 anys? 📢📢

📜✏️✏️Després de recollir totes les vostres valoracions i les dels professionals que treballen amb vosaltres directament, ja està enllestit l’esborrany del PLA LOCAL DE JOVENTUT 2018 – 2021.

🎊🎉Us el volem presentar el proper dia 14 d’abril a les 11 h perquè creiem que és molt important que conegueu les línies de treball que marcaran les polítiques de joventut a Rubí els propers 4 anys 🎊🎉

RETORN AL MICROTEATRE

La Torre retorn al microteatreBassas es torna a convertir en un gran escenari on es representaran cinc obres inèdites sobre els viatges en el temps o les etapes de la història: Silla al pasado, de Deku Producciones; La huella del silencio, d’Escena 13; Peça breu de teatre i sense títol I, de Fata Morgana; Cómo (ex)plicarte, de Micoexplicarte i El número, d’Ensemble.

Les cinc micro obres duren en total 1 hora i 15 minuts, es representaran de manera simultània en cinc espais diferents i el públic anirà rotant. Cada grup estarà format per 12 persones, per tant cada passi tindrà 60 espectadors. Hi haurà tres passis: a les 18h, 19.30h i a les 21h.

La decoració de la Torre Bassas serà a càrrec del col·lectiu juvenil SiArt que ens farà pensar amb com transcorre el temps i quina és la nostra petjada al món.

Per demanar el passi per poder assistir a les obres s’haurà de d’emplenar el següent formulari


 

dona

Torre Bassas té nom de noia, 9 de març