QUÈ ÉS LA POETRY JApoetryM?

És una competició poètica on l’autor/a  recita en directe i el públic actua com a jurat. Cada participant disposa de tres minuts màxim per interpretar el seu poema.

La temàtica i l’idioma són lliures. Els poemes han de ser originals, de creació pròpia. No es permet l’ús de cap disfressa o objecte més enllà del propi text escrit com a suport. Només pot utilitzar-se la veu i el cos. Pot haver-hi parts del text que siguin cantades, però el text ha de ser predominantment parlat.

Les lletres mai podran ser ofensives ni discriminatòries de qualsevol col·lectiu.

L’ordre de sortida es realitzarà mitjançant sorteig.

COM PARTICIPAR

Envia un e-mail a rubijove@rubijove.cat  indicant el teu interès a participar. El període per inscriure’s és de l’1 al 19 d’abril.

La Poetry Jam es celebra al Carrer Sabadell número 18 el proper 22 d’abril de 17 a 22 h.

SISTEMA DE PUNTUACIÓ

Els i les poetes disposen de 3 minuts màxim per actuació, més 10 segons de flexibilitat en els quals no es considerarà excedit el temps.
Per a la ronda classificatòria es repartiran 3 pissarres a l’atzar entre el públic assistent. En finalitzar la seva actuació cada poeta rebrà les puntuacions, que han d’estar compreses entre 0 i 10, sense decimals.
Els i les poetes amb major puntuació passaran a la final.

Per a la final, els i les poetes hauran de recitar un altre poema complint les mateixes normes que en la primera fase. L’ordre de participació serà segons la seva puntuació en la primera ronda, de tal manera que qui hagi obtingut una menor puntuació recitarà primer. En cas d’empat se seguirà el mateix ordre que en la primera ronda va determinar el sorteig.
En finalitzar els tres poemes, cada poeta sortirà una altra vegada a l’escenari per rebre els aplaudiments del públic en el mateix ordre que han recitat en la final. Una vegada escoltades les ovacions,  la presentadora sotmetrà a cada participant a la decisió del públic, qui aixecarà la mà si desitja o no que es converteixi en un/a dels tres guanyadors/es.

ALGUNES CONSIDERACIONS

Durant aquest certamen també podreu gaudir de l’exposició de fotografies de martab.valero : Evolution, la presentación de la revista Obre els ulls “primavera” i finalment amb la música de Hariatz.

La Poetry Jam podrà gravar tots els slams en suport video o fer fotografies  per després poder pujar-los a YouTube i la resta de xarxes socials.

La Poetry Jam té un format de concurs, però és necessari que els participants (slamers i audiència) siguin conscients que el judici del públic pot no coincidir amb el propi de cadascun, per tant us aconsellem que si no guanyeu no us desanimeu, però si guanyeu, que no se us pugi al capdavant (bé, una estona sí, però poca estona 😉 ).

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • Delicious
  • Google Reader
  • LinkedIn
  • BlinkList