Segueix-nos a
17 h

Cinefòrum: “7 años” de Roger Gual

Ateneu Municipal

Els quatre protagonistes d'aquest llargmetratge, que va aconseguir 16 candidatures als Goya el 2017, són joves que han aconseguit aixecar una multinacional però, per a això, van haver de desviar milions d'euros a un paradís fiscal. L'endemà saben que els detindran per aquest delicte. Però, i si només un assumeix tota la responsabilitat sobre el frau i deslliura de la condemna la resta?

Aquest és el dilema que planteja el film de Roger Gual, protagonitzat per Alex Brendemühl, Juana Acosta, Paco León, Juan Pablo Raba i Manuel Morón, apropant l'espectador al paper del mediador, que haurà de facilitar que les parts conciliïn els seus diferents interessos i perspectives i arribin a un acord en una sola nit, evidenciant les dificultats que ha d'assumir aquest professional de la resolució extrajudicial de conflictes i les àmplies habilitats amb què ha de comptar per dur a terme el seu treball de forma eficaç.

Després de la projecció de la pel·lícula, els i les assistents podran participar en un col·loqui sobre la pel·lícula, dinamitzat pels mediadors/es de la ciutat, aprofundint en els personatges i en la problemàtica d'aquesta matèria a través del cinema.

Imatge dels 4 protagonistes del llargmetratge
Rubí jove Torre Bassas
C. Sabadell, 18, 08191 Rubí
T. 936 991 663 - 630 76 63 79
Dimarts i dijous de 12 a 14 h
De dilluns a divendres de 16,30 a 20 h