Segueix-nos a

Escena Jove

El Servei de Cultura i el Servei de Joventut de Rubí enceten una campanya per apropar les arts escèniques a les persones joves de la ciutat. Al preu únic de 5 €, s’ofereix la possibilitat d’accedir no només al teatre, sinó que també, posteriorment a la funció, i presentant l’entrada, es podrà accedir a la Sala de Tines del Celler per gaudir d’una sessió musical acompanyada d’unes tapes.

 

CONCERT CAROLINA ALABAU        
Dissabte 27 d’abril, a les 20 h   
Presentació del seu nou disc Una frase imaginada de la mà del reconegut i premiat productor Javier Limón, que vola entre sons de folklore hispà i llatí des d'un prisma actual i avantguardista. Les cançons parlen de les passions més profundes del ésser humà; amor, desamor, contradiccions…creant a l'oient una gran sensació de connexió amb les lletres i històries.

 

LA NOSTRA CIUTAT + DJ AULET       
Diumenge 12 de maig, a les 18.30 h    
En un teatre, se’ns presenta al públic la vila rural de Grover’s Corners, a New Hampshire (EUA), i els seus habitants: les famílies Gibbs i Webb. Especialment l’Emily Webb i el George Gibbs, que aviat s’enamoraran i es casaran. Es seguiran al llarg de dotze anys els canvis en la vida d’aquesta parella.     
Posteriorment, es podrà accedir per gaudir d’una sessió musical amb la Dj Aulet, acompanyada d’unes tapes. 

Reserva d’ entrades a través del web https://teatrelasalarubi.koobin.cat  


 

Image
EscenaJove
Catalan
Rubí jove Torre Bassas
C. Sabadell, 18, 08191 Rubí
T. 936 991 663 - 630 76 63 79
Dimarts i dijous de 12 a 14 h
De dilluns a divendres de 16,30 a 20 h