Segueix-nos a

#COLORweek

El color forma part de la identitat de Rubí. Començant pel propi nom del municipi, que ens remet al to vermellós de les terres argiloses de la riera.

Rubí és una ciutat viva, plural i creativa. Hi trobem colors en les persones i en les seves emocions, als espais i al medi que habitem, en la transmissió d’idees i de coneixement, en l’expressió i la innovació creativa, en la cultura i en l’art, en la igualtat i en la pluralitat, en la convivència dins de la diversitat... Els colors de Rubí uneixen tradició i modernitat, una història mil·lenària i un futur per a les persones que hi conviuen.

Durant el darrer any, la ciutat ha impulsat sota el paraigua de la campanya COLOR diverses accions al voltant d’aquest tret d’identitat: actuacions a l’espai urbà, experiències d’aprenentatge i col·laboració en iniciatives i xarxes supramunicipals, i l’inici de projectes il·lusionants al voltant de l’expressió artística del color.

El mes de març commemora diversos colors i realitats properes: el Dia Internacional de les Dones i la commemoració de la lluita feminista i dels drets de les dones (8 de març), el Dia Internacional del Color (21 de març), el Dia Internacional per l’Eliminació de la Discriminació Racial (21 de març) i el Dia Mundial del Teatre (27 de març), entre altres.

La programació d’aquesta primera edició de la COLOR Week, que es desenvoluparà entre el 21 i el 28 de març, és una nova pinzellada en aquest llenç compartit, un punt de trobada que ens ha de permetre parar atenció a totes aquestes realitats i reivindicar-les com a pròpies.

Consulta'n la programació, participa-hi i comparteix els colors de Rubí amb les etiquetes #COLORweek i #RubiCOLOR.

color week Rubí
Rubí jove Torre Bassas
C. Sabadell, 18, 08191 Rubí
T. 936 991 663 - 630 76 63 79
Dimarts i dijous de 12 a 14 h
De dilluns a divendres de 16,30 a 20 h