Segueix-nos a

Full Colors


El Full Colors és la mostra de grafiti i art urbà de la ciutat emmarcada en el projecte Street Art que proposa canviar la fisonomia de la ciutat mitjançant intervencions artístiques de qualitat.

Rubí acull el Full Colors des de 2017, organitzada per Rubí Jove amb la col·laboració de l'entitat Petados Crew.

Rubí Jove treballa a més per tenir murs lliures, on qualsevol artista pugui mostrar i practicar el seu art. De moment, si vols realitzar una pintada en una paret de titularitat pública et pots adreçar a nosaltres al correu rubijove@rubijove.cat i t'indicarem com fer-ho possible. 

6a edició: 29 i 30 d'octubre de 2022

En l'edició d'enguany participaran 30 artistes d'arreu de l'estat espanyol: Stain, Absurda Sociedad, Caneda, Idok, Ares, Teck, Mugraf, Rubicon, Chea, Atena, Kanet, Maria Die, Zoen, Obhen, Urihktr, Aker, Urih, Cayn Sanchez, Baie, Axia, Kets, Ceser, Saker, Rosa, Megui, Valiente , Jose Luis, Esme, Ruth i Maga.

En la part musical, el vermut de dissabte estarà amenitzat per DJ Rude Lerdo. A les 17 h s'iniciarà una batalla de rap. Diumenge seran Heydigger i Azogue qui marcaran el ritme a partir de les 12 h. A partir de les 17 h, Vibes, JM Benet, Paula González, MDC, Weyz, i Joven Greko.

A més dissabte al matí tindrem una Battle of Skate a càrrec de La Skateboarding Rubí.

5a edició: 16 i 17 d'octubre de 2021

29 graffiters participaran al Full Colors 2021 que torna a la plaça Josep Tarradellas: Conse, Nels, Lily, Miedo12, Folk, Phen, Kram, Uriginal, Kapi, Sendys, Tzack, Sater, Yubia, Pako, Mer, Turkesa, Teck, Ma'la, Cayn Sánchez, Baie, Axia, Kets, Urih, Idok, Cheddar, Silex, RosaRoseyo, Megui, Jose Luis GNR. 
Col·labora en aquesta ocasió La Skateboarding Rubí i La Sonika, entitat juvenil musical. Consulteu aquí  el programa d'activitats del Full Colors 2021

 

4a edició: 17 i 18 d'octubre de 2020

El Full Colors s'escampa per la ciutat. La quarta edició de la mostra inclou intervencions a 5 punts de la ciutat: Plaça Josep Tarradellas (La Serreta) amb els artistes Idok, Sema, Cheddar, JaviMar i Pol M.; La Cruïlla Centre Cívic (El Pinar) amb Leim i Emak; Pàrking darrere del Rubiforma (Les Torres) amb Musa71 i Harry Bones, Club Frontennis Rubí (Ca n'Oriol) amb Urih, Kets, Mala, Baie i Axia;  plaça Pla i Pallejà (centre) amb Zurik, Kram i Maga i suma a la Pista Francesc Calvo la pintada de grafiteres 'Fem Graff': Ruth Hernández, Esmeralda Hernández, Rosa Roselló, Nataxa Ruzafa, San, Paola Luján i Mònica Rivas.

Aquí podeu veure el vídeo de l'edició 2020

 

3a edició: 12 i 13 d'octubre de 2019


35 grafiters i grafiteres pintat murals a les parets de la plaça de Josep Tarradellas en el marc de la 3a edició del festival Full Colors. La proposta manté el seu atractiu per als artistes locals i també d’internacionals, així com s’ha obert a altres col·lectius amb la inclusió de noves activitats com la Batalla de Galls o les propostes pensades per a famílies.

Aquí podeu veure el vídeo de l'edició 2019

 

2a edició: 29 i 30 de setembre de 2018


Rubí consolida la seva aposta per l'art urbà amb la segona edició de l'esdeveniment que va comptar amb la participació de més d’una trentena d’artistes de primer nivell. El festival té major repercussió, amb més presència d’autors i autores provinents d’arreu de l’estat i un increment en el nombre de visitants, entre els quals hi havia alguns instragramers i aficionats al grafiti interessats a documentar aquesta mostra d’art efímer.

Aquí podeu veure el vídeo de l'edició 2018

 

1a edició: 20 i 21 d’octubre de 2017


El mur principal de la plaça Josep Tarradellas canvia d'imatge per primer cop. Membres de les tres entitats d’art urbà de la ciutat ─Petados Crew, Pressing Caps i 382 Room─ i artistes convidats d’arreu de l’estat i d’Europa es van encarregar de transformar aquest espai de la ciutat en el primer Full Colors. El veïnat del barri expressa la seva satisfacció amb l’aspecte final del mural i amb la possibilitat de veure de prop tot el procés. Gent de totes les edats s’acosta a la zona per gaudir de la intervenció artística i de la resta d’activitats programades.

 

Image
Full Colors 2022
Catalan
Rubí jove Torre Bassas
C. Sabadell, 18, 08191 Rubí
T. 936 991 663 - 630 76 63 79
Dimarts i dijous de 12 a 14 h
De dilluns a divendres de 16,30 a 20 h