Segueix-nos a

Punt de Suport al Voluntariat

Vols fer un voluntariat i no saps per on començar?

Connecta’t a la xarxa del voluntariat a Rubí!

Vine i t’explicarem què és i les opcions que hi ha per fer voluntariat: a Rubí, arreu de Catalunya o en qualsevol lloc del món.

T’ajudem a trobar el projecte que s’adeqüi més als teus interessos i disponibilitats. Projectes que lluiten contra l’exclusió social, en benefici de persones amb diversitat funcional, persones migrades o el medi ambient entre d’altres.

#FEMXARXA

FUNCIONS

- Coordinar la xarxa de voluntariat a Rubí: Consolidar i atendre les xarxes veïnals de suport i els grups i plataformes informals de voluntariat, així  com les entitats socials que atenen persones en situació de vulnerabilitat.

- Gestió del punt de voluntariat: Crear una oficina on el professional sigui el referent de la xarxa, entrevisti la persona interessada a fer el voluntariat i li faci una derivació tenint en compte les seves inquietuds, habilitats, motivacions, etc., i reforçar i orientar els projectes de voluntariat de les entitats socials del territori (gestió de l’entitat, assegurances, gestió financera…).

- Elaboració d’un programa de formació, conjuntament amb les entitats del municipi, per millorar l’impacte de l’acció del voluntariat a la ciutat.

- Elaboració d’un esborrany del Pla local de voluntariat de Rubí a través d’un procés participatiu amb les entitats i la ciutadania en general.

 

Vols demanar una cita? Omple el següent formulari

Catalan
Rubí jove Torre Bassas
C. Sabadell, 18, 08191 Rubí
T. 936 991 663 - 630 76 63 79
Dimarts i dijous de 12 a 14 h
De dilluns a divendres de 16,30 a 20 h