Segueix-nos a Facebook Twitter Instagram Whatsapp

Formacions

Thumbnail

A Rubí Jove oferim cursos de formació complementària en gran diversitat de temes per dotar-vos de coneixements i aprenentatges que us ajudin en la inserció laboral i en habilitats per a la vida, i  promovem la participació associativa juvenil, social i comunitària.  

D’aquesta manera, organitzem cursos com els de monitor/a o director/a d’activitats de lleure infantil i juvenil, vetllador/a, llengua de signes, habilitats per a la vida, manipulació d’aliments, primeres cures, etc. A més a més, oferim píndoles formatives per a la inserció laboral, que són formacions d’una hora i mitja de durada i d’una temàtica molt específica i concreta, com per exemple on trobar feina, com fer un currículum o com presentar-se a una entrevista de treball.

 

FORMACIONS TARDOR 2020

Recorda que, si ets menor d’edat, la inscripció no queda completament formalitzada fins que no enviïs l’autorització signada pel teu pare/mare o tutor/a (descarregar aquí) i una fotografia del document d’identitat de la persona que l’autoritza a rubijove@rubijove.cat

 

FEMINISME PER NOIS

Formació dirigida a nois que vulguin prendre consciència de l’impacte del masclisme, que vulguin generar un espai per a la deconstrucció i la creació de nous imaginaris de masculinitat i que vulguin assumir responsabilitat i implicació activa en el feminisme.

Per a persones entre 16 i 29 anys.

Dies 16, 23 i 30 de novembre, de 17 a 20 h. Imparteix Fil a l'Agulla.

*S’expedirà certificat d’assistència i aprofitament

 

CIATES. Curs de monitor/a d’activitats de dinamitzador/a en l’àmbit poliesportiu

Podràs treballar com a monitor/a d’activitats poliesportives que organitzin els consells esportius, els ajuntaments, els patronats municipals, els centres educatius, les AMPA i altres entitats esportives. També podràs treballar en casals, estades i campus esportius durant les vacances escolars. 

Del 20 d’octubre al 24 de desembre, dimarts i dijous de 17 a 20 h, i a partir del 28 de desembre i fins al 3 de gener, de dilluns a divendres de 9 a 14 h, amb l’excepció dels dies festius.

Lloc: Espai Jove Torre Bassas
Durada: 100 h (part lectiva) 
Edat: de 16 a 29 anys
Per obtenir la titulació també s’hauran de dur a terme 150 h de pràctiques, un cop feta la formació. 

Per accedir al curs cal tenir el graduat en ESO.

INSCRIPCIÓ OBERTA!

Descarrega't el pdf del curs, AQUÍ!


Assistència sanitària immediata II + DEA 

L’objectiu principal d’aquest curs és dotar als i les participants dels coneixements necessaris per donar una resposta inicial i eficient que permeti mantenir la víctima en les millors condicions possibles fins a posar-la en mans d’equips sanitaris. 

Dilluns i dimecres, del 19 d’octubre al 2 de desembre
Horari: de 17 a 20 h 
Durada: 40 h
Edat: de 16 a 29 anys*
Nombre de places: 12
*Els majors de 18 anys podran obtenir el certificat DEA.

 

*En el cas que hi hagi més inscrits que places disponibles en el cursos, es procedirà a fer un sorteig de places. Quan finalitzi el període d’inscripció se us assignarà un número segons l'ordre d'inscripció. Rebreu un correu electrònic amb el número assignat. El sorteig es realitzarà a través del compte @rubijove d’Instagram dos dies després (dies laborables) de la finalització del període d’inscripció.

PRE INSCRIPCIÓ

 

Rubí jove Torre Bassas
C. Sabadell, 18, 08191 Rubí
T. 936 991 663 - 630 76 63 79
Dimarts i dijous de 12 a 14 h
De dilluns a divendres de 16,30 a 20,30 h