Segueix-nos a
01 / 05 / 2022

El Ple aprova el protocol municipal juvenil sobre violències masclistes i lgtbi-fòbiques a l'espai públic i contextos d'oci

El Ple de l’Ajuntament de Rubí ha validat, per unanimitat, el protocol municipal juvenil sobre violències masclistes i lgtbi-fòbiques a l'espai públic i contextos d'oci. Es tracta d’un instrument impulsat des del Servei de Joventut i el Servei d’Igualtat, que han unit l’experiència del treball amb joves amb la visió de gènere i el treball en la prevenció de la violència masclista i el foment d’una cultura igualitària i segura. El document s’ha elaborat amb un grup motor format per professionals i joves i ha comptat amb la participació d’agents clau en la intervenció amb persones joves.

Un cop elaborada la diagnosi, s’ha dut a terme un pla d’acció, de manera participada amb tots els membres del grup motor, on hi ha actuacions en diferents àmbits, com poden ser la prevenció, la detecció, l’atenció i la recuperació. Amb l’aprovació d’aquest protocol es dona compliment a una de les línies estratègiques del Pla d’Igualtat i del Pla Local de Joventut.

A partir d'ara s'inicia el treball amb el grup de professionals i grup de joves per tal de portar a terme les accions validades. 

Si vols unir-te al grup de treball, envia'ns un whatsapp al 630 76 63 79!

Rubí jove Torre Bassas
C. Sabadell, 18, 08191 Rubí
T. 936 991 663 - 630 76 63 79
Dimarts i dijous de 12 a 14 h
De dilluns a divendres de 16,30 a 20 h