Segueix-nos a
15 / 04 / 2021

Dia de la Terra

Cada 22 d'abril, des de l'any 2014, a Rubí se celebra el Dia de la Terra amb l'objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre la necessitat de tenir cura del medi ambient des d'una visió global.

La celebració del Dia de la Terra pretén ampliar i diversificar el moviment ambiental per tot el món per construir un medi ambient saludable i sostenible; abordar el canviclimàtic, i protegir la Terra per a les generacions futures.

La temàtica de la setena edició del Dia de la Terra a Rubí és l’expressió de l'agraïment al medi natural de la ciutat: espais que el darrer any han estat un respir per a la ciutat donada la situació de confinaments domiciliaris i municipals i la necessitat de cercar llocs on el distanciament social fos possible. 

El Dia de la Terra, un any més, ens mostra la gran quantitat de persones, comerços i entitats enamorades de la Terra que amb les seves accions i actituds treballen per conservar la bona salut del planeta a la nostra ciutat. És tot aquest conjunt el que fa possible aquesta celebració any rere any. 

En conmemeració aquesta data, Rubí ha organitzar una trentena d’activitats sobre el medi ambient per aprendre de la nostra ciutat, gaudir-ne i cuidar-la més. Podeu consultar el programa aquí

Rubí jove Torre Bassas
C. Sabadell, 18, 08191 Rubí
T. 936 991 663 - 630 76 63 79
Dimarts i dijous de 12 a 14 h
De dilluns a divendres de 16,30 a 20 h