Segueix-nos a
13 / 05 / 2019

ELS GRUPS DE TEATRE JUVENILS SIGNEN UN NOU ÈXIT A LA 4A EDICIÓ DEL FESTIVAL "ADDICTES AL MICROTEATRE"

La 4a edició del festival Addictes al microteatre, impulsat per Rubí Jove i els grups de teatre juvenils de la ciutat, s’ha celebrat aquest cap de setmana amb totes les entrades exhaurides. Dissabte es van representar quatre obres i diumenge, quatre més, totes elles inspirades en l’amor. Més de 200 persones han participat en aquesta nova edició del certamen, que ha tingut lloc a l’Espai Jove Torre Bassas.

El públic que va reservar entrada per dissabte va poder veure els muntatges Clic, de Fora del paper; Això no és una peça breu de teatre (sobre l’amor i la justícia), de Fata Morgana; Lo que nunca te dije, de Microexplicarte; i Almas en espera, de l’Escola Memory. Diumenge, les obres representades van ser Call me Burroughs, de Tiamat Teatre; Infectados, d’Ojo Peligro; Lo que no debí decirte en nuestra primera cita, d’Escena 13; i Obrint portes, de Parapapà.

En aquesta edició, la proposta ha mantingut el format habitual de representacions simultànies a diferents espais de la Torre Bassas, pels quals circulava el públic dividit en petits grups. Entre les persones que no s’han volgut perdre el festival hi ha hagut l’alcaldessa, Ana María Martínez, el regidor de Cultura, Moisés Rodríguez, i la regidora de l’Àrea de Serveis a les Persones, Marta García. L’alcaldessa ha posat en valor la feina interpretativa de les diferents companyies i l’originalitat dels diferents muntatges: “Les obres incloses al festival Addictes al microteatre cada cop tenen més qualitat. A diferència d’altres anys, el públic no només era de Rubí, sinó que ha vingut gent d’altres poblacions interessant-se per aquesta proposta, fet que demostra que el festival va creixent”.  

Addictes al microteatre és un festival obert a tota la ciutadania. Tot i que es realitza a l’Espai Jove Torre Bassas, les obres estan pensades per a un públic de totes les edats, no exclusivament juvenil. De fet, el gruix de persones que ha passat per l’equipament aquest cap de setmana estava inclòs a la franja d’entre 25 i 40 anys.

El festival va néixer el 2017 amb l’objectiu de donar visibilitat a la feina que desenvolupen els grups de teatre juvenils de la ciutat. En aquest temps, el festival ha passat a tenir una periodicitat semestral i s’ha convertit en un element dinamitzador de l’activitat teatral a la ciutat.

 

Nota de Premsa publicada per Ajuntament de Rubí el 13/05/2019

Imatge: Ajuntament-LocalPres 

Rubí jove Torre Bassas
C. Sabadell, 18, 08191 Rubí
T. 936 991 663 - 630 76 63 79
Dimarts i dijous de 12 a 14 h
De dilluns a divendres de 16,30 a 20 h