Segueix-nos a
01 / 10 / 2019

7è SKATEOPEN RUBÍ

24  joves patinadors i patinadores han participat aquest dissabte a la 7a edició del Rubí Skate Open que organitza l’Ajuntament de Rubí amb la col·laboració de les entitats La Skateboarding Rubí, Valles Krew i La Sonik. La competició que ha tingut lloc a la pista de Can Sant Joan ha incorporat com a novetat una batalla de galls i gallines que ha impulsat Rubí Jove als barris. “Per nosaltres aquesta competició té tres elements que la fan molt valuosa: sorgeix del treball conjunt amb entitats locals, promou l’activitat física i crea comunitat entre les persones joves que practiquen i gaudeixen juntes d’un equipament de la ciutat. Moltes felicitats als guanyadors i als organitzadors”, ha dit Annabel Cuesta Fabre, regidora de Joventut, durant l’entrega de premis. L’edil ha assistit al lliurament de guardons juntament amb el regidor de mobilitat i accessibilitat, Rafael Güeto Ortiz.

Els premiats a la categoria d’adults han estat David Casado (1r premi), Akraf (2n premi) i Joan Guinart (3r premi). A la categoria de menors de 18 anys, els guanyadors han estat Óscar Calello (1r premi), Vadó Valls (2n premi) i Joan Lloret (3r premi). Els premis consistien en material i roba d’skate gentilesa de Slidershop.

La 7a edició del Rubí Skate Open és una cita plenament consolidada en l’agenda juvenil de la ciutat que es viu cada any com una jornada festiva. A més de la competició, els i les assistents també han gaudit de música en directe a càrrec de La Sonik durant el matí, DjPin a primera hora de la tarda i Petardj’s al vespre.

Durant la tarda, moment de màxima afluència per la celebració de les finals, s’hi han donat cita al voltant de 200 persones.

Nota de premsa publicada per l'Ajuntament de Rubí el 30/09/2019.

Rubí jove Torre Bassas
C. Sabadell, 18, 08191 Rubí
T. 936 991 663 - 630 76 63 79
Dimarts i dijous de 12 a 14 h
De dilluns a divendres de 16,30 a 20 h