Segueix-nos a
25 / 06 / 2019

SALVADOR ALLENDE TORNARÀ A CONCENTRAR LES ACTIVITATS DE FESTA MAJOR PROGRAMADES PER ALS I LES JOVES

Per quart any consecutiu, diverses entitats juvenils i de cooperació de la ciutat han organitzat propostes per aquest col·lectiu
 
La plaça de Salvador Allende tornarà a acollir múltiples activitats per al públic jove en el marc de la Festa Major, organitzades en col·laboració amb més d'una desena d'entitats juvenils i de cooperació de la ciutat. En total s'han programat més d'una vintena d'activitats en aquest espai, qu combinen actuacions musicals, propostes lúdiques de tot tipus, però també activitats reivindicatives i de sensibilització.

Precisament, una de les propostes que tindran lloc novament a Salvador Allende serà la commemoració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI, amb la col·laboració dels col·lectius Obre els Ulls, Prisma i Les Rebel. Des de l’Ajuntament s’estan desenvolupant cada cop més iniciatives adreçades a normalitzar la diversitat sexual i de gènere, així com a donar suport a aquelles persones que en algun moment s’han pogut sentir discriminades, o simplement desorientades, a causa de la seva condició sexual. Bona part d’aquesta feina es fa des de la Torre Bassas en col·laboració amb els mateixos joves, però també en espais tan sensibles com els instituts, a través de projectes com el #Desafiem l’LGTBIfòbia. Salvador Allende és l’espai jove de referència, però també ho és pel col·lectiu LGTBI”, ha assegurat la regidora de Joventut, Annabel Cuesta, que ha comentat que és positiu que aquest espai torni a donar visibilitat a aquesta qüestió.

Els i les joves de Rubí saben que a l’Espai Allende tenen el seu lloc, les seves activitats, i per suposat això és gràcies a totes les entitats, per la seva implicació a l’hora de pensar en activitats per Festa Major”.

Nota de premsa publicada per l'Ajuntament de Rubí en data 25/06/2019. Foto: Ajuntament de Rubí

Rubí jove Torre Bassas
C. Sabadell, 18, 08191 Rubí
T. 936 991 663 - 630 76 63 79
Dimarts i dijous de 12 a 14 h
De dilluns a divendres de 16,30 a 20 h