Segueix-nos a
04 / 06 / 2021

La música com a protagonista d'aquest mes de juny

Les actuacions musicals de LOS40 Primavera Pop i la cinquena edició del RRandom donen ritme a aquest mes de juny

Los40 Primavera Pop tindrà lloc el dissabte 19 de juny i serà necessari adquirir entrada, el preu de la qual repercutirà íntegrament a la Creu Roja.

El festival tindrà lloc a l'amfiteatre del parc del Castell i, per primer cop, caldrà adquirir entrada per poder-hi assistir. Aquest canvi en l'espai i les condicions d'accés respon única i exclusivament a la necessitat de reduir l'aforament i així poder garantir totes les mesures de seguretat per a la prevenció de la COVID-19.

La vintena d'artistes que ja estan confirmats per a aquesta nova edició són: Belén Aguilera, Manel Navarro, Joan Garrido, Emlan, Amber Figueroa, Subliminal, Pol Granch, Miki Núñez, Ana Mena, Rocco Hunt, Lérica, Omar Montes, Marlon, Dani Fernández, Bombai, Álvaro de Luna, Juan Magán, Nil Moliner i Lola Índigo.

Les entrades s'adquireixen a través de la plataforma rubi.koobin.cat i les localitats tenen un preu de 15 €.

 

A més a més, del 20 al 27 de juny podrem disfrutar de la cinquena edició del RRandom.

Per poder controlar els aforaments dels diferents recintes, serà obligatori adquirir una entrada per accedir-hi.  En alguns casos aquesta serà gratuïta ─Band the Cool, el concert doble d’Hija de la Luna i Versión Imposible, i la Nit de Revival amb Los Sirex i ABBA, The New Experience─  i, en la resta, els preus se situaran majoritàriament entre els 10 i els 15 €. Les localitats per als nou concerts estan disponibles a través de la plataforma rubi.koobin.cat i del web del festival.

El festival arrencarà el diumenge 20 de juny a les 21 h amb un dels artistes espanyols del moment, Andrés Suárez, que actuarà a l'amfiteatre del parc del Castell.

Els dos següents concerts se celebraran al Teatre Municipal La Sala i estaran protagonitzats per la jove cantautora Travis Birds, el 21 de juny a les 21 h, i pel duo de rock andalús Astola y Ratón, el dimarts 22 de juny també a les 21 h.

El dimecres 23 de juny, coincidint amb la revetlla de Sant Joan, s’ha programat una de les jornades més festives del RRandom amb la banda de versions Band the cool, que actuarà a partir de les 22.30 h al pati de l'Escola Montessori.

La nit del dijous 24 de juny, a les 21 h, l’amfiteatre del parc del Castell rebrà Oques Grasses, un dels grups catalans de més èxit, capaç d’atraure seguidors i seguidores de diverses generacions.

El divendres 25 de juny, el primer dia de Festa Major a les 20 h, aquest mateix auditori serà la seu d’un concert doble a càrrec del grup de pop La Sonrisa de Julia i de la formació indie Dorian.

El dissabte 26, l'amfiteatre del parc del Castell acollirà a partir de les 20 h una altra actuació doble que unirà nostàlgia i festa. Obrirà la nit Hija de la Luna, l’homenatge de la cantant Robin Torres a la mítica banda Mecano, i a continuació pujaran a l’escenari els Versión Imposible, l’únic grup que ha estat present a totes les edicions del RRandom.

Mentre això passa a l'amfiteatre, al pati de l'Escola Pau Casals es viurà també a partir de les 20 h la tradicional Nit de Revival, amb la clàssica banda Los Sirex i amb la formació tribut ABBA, The New Experience.

Finalment, el RRandom tancarà edició a l’amfiteatre del parc del Castell, el diumenge 27 de juny a les 21 h, amb Funambulista, el projecte de pop d’autor de Diego Cantero.

 

Esperem que gaudiu moltíssim amb totes les actuacions i gràcies a la música pogueu fer el reset que tanta falta ens fa.

Per a qualsevol dubte o consulta recordeu que ens podeu enviar un email a rubijove@rubijove.cat o contactar-nos a travès de les nostres xarxes socials:

Twitter: @rubi_jove

Facebook: rubijovetorrebassas

Instagram: @rubijove

Rubí jove Torre Bassas
C. Sabadell, 18, 08191 Rubí
T. 936 991 663 - 630 76 63 79
Dimarts i dijous de 12 a 14 h
De dilluns a divendres de 16,30 a 20 h