Segueix-nos a
07 / 06 / 2019

NUS-OS. EXPOSICIÓ COL·LECTIVA DE FOTOGRAFIA

Nus-os és una reivindicació del cos i de l'espai. Del cos entès com a llenç i de l'espai que necessitem per a expressar-nos.

Nus-os és el cos. Amb roba i sense roba, amb rostres o sense, el propi i l'aliè, el conegut i el desconegut. El cos de persones reals, però també de persones inventades. I Nus-os també és nosaltres, la xarxa que teixim des de la individualitat per a arribar a crear una força col·lectiva.

Una força que reivindica el cos, el cos com a casa, el cos com a identitat, com a perfecció, imperfecció, com a projecció de les emocions que ens remouen per dins. I, alhora, una reivindicació de l'espai públic per a poder empoderar-nos com a creadores, tal com fem amb el nostre cos.

Nus-os és una exposició col·lectiva de fotografia de joves artistes de Rubí que treballen amb el cos. Una mateixa disciplina però set estils i interpretacions diferents d'allò que envolta i fa de casa de la psique i de les emocions.

S'inaugura el 14 de juny a les 19h a l'Espai Expositiu Antiga Estació (Rubí) i estarà oberta fins el 20 de juliol. Ves-hi!!

ARTISTES

ZISIS

@zisis_art  // zisisnocerone.wordpress.com

THE GLORY DESIGN

@theglorydesign // theglorydesign.com

ALBA PETRICHOR

@albapetrichor // albapetrichor.com

ANNA PALAU

@anna9919

SARA G.AMO

@saragamoart  //cargocollective.com/saragamoart

VÍCTOR BALADOCH

@victorbalacoch

LAIA OLLER

@ladelartico //  cargocollective.com/laiaoller

Rubí jove Torre Bassas
C. Sabadell, 18, 08191 Rubí
T. 936 991 663 - 630 76 63 79
Dimarts i dijous de 12 a 14 h
De dilluns a divendres de 16,30 a 20 h