Segueix-nos a

Treball

Des de RubiJove volem ajudar-vos en el vostre camí cap a la inserció laboral, així com també donar a conèixer quins són els vostres drets en el lloc de feina, per aquest motiu us facilitem una sèrie de recursos:

Thumbnail

- Píndoles formatives per a la inserció laboral, són sessions curtes en les que us volem apropar eines que us poden ser útils en la recerca de feina.

- Assessoria laboral, si tens dubtes sobre els teus drets en el lloc de feina, no entens el teu contracte o la teva nòmina o tens qualsevol altra pregunta sobre el lloc de feina demana hora venint o trucant a la Torre Bassas i et donarem hora per l'assessoria.

- Rubiforma és el servei de l'Ajuntament de Rubí per ajudar-te en la formació encaminada al mercat de treball o en la teva recerca de feina. A la seva web pots trobar tota la informació i fer una ullada a la seva borsa de treball.

- L'Oficina Jove de Treball és un servei de la Generalitat de Catalunya on trobaràs informació sobre ofer-tes de feina, formació,drets laborals...

Si et cal més informació i recursos pots venir a la Torre Bassas aquí t'ajudarem i t'informarem en tot el que et faci falta.

Catalan
Rubí jove Torre Bassas
C. Sabadell, 18, 08191 Rubí
T. 936 991 663 - 630 76 63 79
Dimarts i dijous de 12 a 14 h
De dilluns a divendres de 16,30 a 20 h