Segueix-nos a
29 / 04 / 2021

Doblem l'horari del JOxMI, el servei d'Escolta i Acompanyament Emocional

Degut a la gran demanda, des de Rubí Jove hem decidit doblar l'horari d'atenció a l'assessoria emocional JoxMi.

El ‘JoxMi’ es va posar en marxa a finals de 2020 per ajudar a les persones joves a gestionar les seves emocions i detectar aquells casos que requereixen atenció sanitària. 

A a partir d’aquesta setmana el servei s’ofereix amb una periodicitat quinzenal, però amb una horari de 4 hores: de 16 a 20 h (fins ara, les sessions eren de 17 a 19 h) i les sessions passen de ser de 30 minuts a 1 hora. 

El JoxMi vol ajudar als joves a gestionar les seves emocions, donar eines i recursos per a resoldre petits conflictes o situacions puntuals i, si cal,  derivar als i les joves a la xarxa local de serveis sanitaris, socioeducatius o comunitaris que puguin ajudar a millorar el seu estat anímic i emocional. La psicòloga que atén el servei també pot detectar aquells casos que requereixin tractament per part dels serveis sanitaris especialitzats. S’atenen temes com els problemes familiars, les violències, els estats anímics... en sessions d'ara 60 minuts.

Fins ara, el servei ha fet 25 sessions, majoritàriament a noies (60%) que tenen de mitjana 19 anys. Les consultes és confidencial, però habitualment els i les joves expresseu obertament situacions de tristesa i/o ansietat i en  alguns casos us acosteu únicament per parlar dels vostres sentiments amb llibertat.

Animem a venir a qualsevol persona que senti que necessita parlar dels seus problemes. Les sessions són totalement confidencials i gratuïtes per a joves d'entre 12 a 29 anys. 

Per apuntar-vos només heu de demanar cita prèvia omplint el següent formulari, enviant un missatge de WhatsApp al 630 766 379 o a travès del nostre correu electrònic rubijove@rubijove.cat.

Rubí jove Torre Bassas
C. Sabadell, 18, 08191 Rubí
T. 936 991 663 - 630 76 63 79
Dimarts i dijous de 12 a 14 h
De dilluns a divendres de 16,30 a 20 h